facebook
🔔

Dama pod velom – Epizoda 2

Posto Clara ne moze vise da izdrzi, odlucuje da bjezi sa svojim prijateljem iz djetinjstva Mateom ali taman kada su se trebali naci u noci bijega, Mateo zbog jedne tragedije ne dolazi na dogovoreno mjesto. Clara nakon sto upozna grofa u koga su sve zene inace zaljubljene, pomalo se vraca u svijet zivota. Shvata da Mateo nije dosao iz nekog bitnog razloga te se miri sa sudbinom. Clara ne zeleci da otac proda imanje, pristaje da se uda za covjeka kojeg joj je otac nasao ali kada sazna da je taj covjek Guido bas taj grof koji je kako je saznala imao losu i mracnu proslost koja ga i dan danas proganja, nimalo ne biva sretna..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara