facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 1

Gulseren je žena koja samo sto se nije porodila, odlazi na pijacu kako bi kupila voce i povrce i u povratku s pijace je udari zena s autom koja bude primorana da s muzem odvezu Gulseren u bolnicu jer se vec pocela poradjati. U bolnici se desi da u isto vrijeme se poradja Gulseren i Dilara, zena od Džihana, i zbog slicnosti njihovih prezimena medicinske sestrice ce zamijeniti djecu i odnijet ce djevojcicu koju je rodila Gulseren Dilari a Dilarinu djevojcicu ce odnijeti Gulseren a da niko za to ne zna. Dilara i Džihan su dali ime Dzansu svojoj djevojčici a dok su Gulseren i njen muz dali ime Hazal. Gulseren, koju je muž napustio prije nekoliko godina, nastavlja živjeti na periferiji Istanbula na granici siromaštva. Njen najveći cilj je odgojiti na najbolji način koji može kao samostalna majka, svoju kćerku Hazal. Nakon 15 godina Hazal i Gulseren zive u stanu sa Hazalinom tetkom koja im stalno prebacuje zbog toga sto im pomaze i daje pare. Uspješni i bogati biznismen Džihan ima problema u braku sa svojom suprugom Dilarom. Nastavljaju biti u braku samo zbog njihove djece, Ozana i Džansu. Dzansu ima takmicenje u utrci konja gdje osvoji drugo mjesto, ali njena majka ne bude zadovoljna njenim uspjehom i tako nastupi svadja izmedju nje i njene kcerke Džansu koja ubrzo ima nesrecu, auto je udari. Gulserin i Džihan ne znaju za postojanje jedno drugog, međutim njihovi putevi će se ukrstiti zbog greške koja je napravljena u bolnici gdje su njihove kćerke rođene.…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara