facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 12

Gulseren je zabrinuta za svoju Hazal, i tako ocajna pokusava da je izvede na put jer shvata da je u velikim problemima. Gulseren se cuje sa Dzihanom i kaze joj da napravi dobro jelo jer je gladan i doci ce ubrzo. Džihan je saznao da je Alper u novine lansirao lažnu vijest o tome da je u ljubavnoj vezi s Gulseren s kojom ima izvanbračnu kćer Hazal. Odlučio je posjetiti Alpera i ispitati ga što ga muči. Alper mu je rekao da isto pitanje postavi svojoj supruzi Dilari.Dilarin brat upuca Dzihana dok su se svadjali i dok mu je Dzihan govorio da se kani njihove porodice a to sve vidi Ozkan dok Mahir, Dilarin brat pobjegne. Gulseren saznaje da je Dzihan u losem stanju i da je u bolnici i da je upucan. Gulseren se svadja i zeli ubiti Ozkana i prijeti mu. Dzihan je u bolnici i doktori se bore za njegov zivot. Gulseren zeli ubiti jednu osobu. Dzansu bjezi sa casa i place, jednostavno se osjeca kao visak u kuci. Ozkan dolazi u skolu kod Dzansu i kaze joj da joj je on otac…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara