facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 13

Nakon sto Ozkan dodje kod Dzansu u skolu i kaze joj da joj je on otac Dzansu ga olahko prihvati te ga zagrli jer svakako biva zeljna paznje. Ozkan je posjetio Hazal u školi te se ondje predstavio kao njezin otac. Hazal se uplašila da će je Ozkan vratiti u svoju siromašnu obitelj te je u panici pobjegla. Dilara je čula za to te odlazi k Ozkanu. Prijeti mu i zahtijeva od njega da se kloni Hazal. Dilara je Ozkanu rekla da je platila njegovu jamčevinu jer želi da Gulseren drži podalje od Džihana, te da će mu dati još novca ako ispuni njezin zahtjev. Džihan je pronašao Dilaru te ju je pitao zašto se Alper neprijateljski ponaša prema njemu. Ona je prisiljena priznati da je Alper njezin brat. Prije puno godina Dilarinu ocu ljubavnica je rodila sina. Nakon očeve smrti Alper je pronašao Dilaru te je tražio svoj dio očeve ostavštine. Činjenica da je Alper izvanbračni sin Dilarina oca mogla je ugroziti njezin status u visokom društvu. Dilara mu je bila prisiljena dati mali dio nasljedstva kako bi ga ušutkala, no Alperu, koji nije prestajao tražiti još novca od Dilare, to nije bilo dovoljno. Ozkan nakon sto vidi da ga je kcerka primila u zagrljaj osjeti zelju da joj jos vise pridje i da je pridobije. Dzihan izlazi iz bolnice nakon sto se oporavi. Dzihan opominje Ozkana da se kloni Dzansu, ali mu on trazi razlog zasto da to uradi kada je Dzansu njegova kcerka, ali mu Dzihan odgovara udarcem. Ozkan provodi sve vise vremena sa Dzansu, a to Dzihanu nikako ne godi. Ozkan dolazi kuci a Gulseren ga pita sta mu se desilo sa glavom…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara