facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 14

Dok se Dzihan bori sa zivotom, Gulseren se brine da Ozkan ne pocini kakvu glupost.Nakon što je Alper pucao u njega, Džihan je prevezen u bolnicu. Džihan se probudio nakon teške operacije, ali policiji ne želi odati Alpera, U sobu Dzihana ulazi njegov otac koji mu kroz plac kaze kako ne moze bez njega, te da se mora oporaviti. Ozkan dolazi po Gulseren govoreci joj da je ona njegova ljubav te da ide s njim da ce sve popraviti ali mu Gulseren kaze kako nije njegova ljubav i kako nema s njim nista niti zeli ikada vise da ima s njim, ali on je na kraju zeli na silu povesti sa sobom sto primora Gulseren da uzme noz te mu zaprijeti da ce ga ubiti ukoliko ne ode odmah. Nakon toga Ozkan odlazi kuci i pocne plakati govoreci sestri kako neizmjerno voli Gulseren i da se ne moze pomiriti s tim da je izgubio. Po Alpera dolazi policija koja ga odvodi. Ozkan i Gulseren se svadjaju i on joj kaze kako je sve to ucinio jer je zaljubljen u nju a ona mu kaze da to zaljubljena osoba ne moze. Alpera pronalaze u snijegu krvavog. Gulseren sjedi i gleda slike od Hazal. Hazal cuje razgovor izmedju Dzihana i Dilare i ode u svoju sobu te pocini glupost..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara