facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 18

Hazal se napokon uspije izaci ziva iz auta nakon sto se nasla u oruzanom obracunu te svjedoci za ubistvo i tako saznaju njen identitet. Dzansu mora da se vrati u vilu. Ozkan nije nista promijenio sto je obecao i sada su i Džihan i Dilara protiv njega. Ozkan želi da se osveti Dilari i Ozkanu i zbog toga je odlucio ispričati da ga je iz zatvora u Njemačkoj izbavila Dilara. Džihan je shvatio da ga je porodica izdala i definitivno želi da se razvede od Dilare i ne zeli da o tome vise misli, ali Dilara sprema jedno iznenađenje za njega. Dilara vidi da Dzansu cita neko pismo i Dilara je vidi. Ozkan pita Dilaru za pismo..

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,