facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 19

Nakon sto Ozanu dodje dan njegovog rodjendana, otac mu za poklon kupuje auto. Ozan je jako sretan te se zahvaljuje ocu na poklonu. Ubrzo Ozanova sreca postaje nesreca. Ozan doživljava veliku saobraćajnu nesreću u autu koji je dobio za rođendan od svog oca. Dzihanu javljaju za Ozana nakon cega Dzihan dobiva sok. Istovremeno, Džansu i Gulseren će se naći u velikoj nevolji. Gulseren nije nikako uspjevala da se razvede od Ozkana, zbog njegovog nasilnčikog ponašanja prema njoj. Međutim, zahvaljujući Džihanu i njegovom advokatu Jildirimu uspijeva u tome. Ipak, opet neće biti spokojna, zato što se Dilara igra vatrom. Da bi se osvetila Gulseren i Džihanu Dilara unajmljuje Ozkana kao svog šofera. Džihan će na to reagovati burno. On je spreman da izgubi sve osim Gulseren. Usljed svih tih dešavanja Hazal osmišljava novu igru koja će ugroziti živote mnogih. Dilara prkosi Gulseren kao i Dzihanu, iako nema opet nista od toga, tjesi se bar njihovom nespokojnoscu…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara