facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 20

Svadja nastaje izmedju Dilare i Dzihana koji se svadjaju zbog pozara, Dilara mu kaze da nije morao dovuci za ruku Dzansu. Dok se Dzansu i Ozkan svadjaju i ona mu kaze da je on postavio pozar, on je ubjedjuje da nije, naizlazi auto i udara Ozkana. Hazal je ljubomorna na Džansu zbog njenog uspjeha na takmičenju, potajno ulazi u klub u kome se održava proslava i izaziva požar. Postoji osoba koja ju je vidjela, ali se dvoumi da li da kaže istinu ili ne. Hazal je uspjela da nanese štetu i sebi i drugima. Rahmi je shvatio da se Džihan neće ohladiti od Gulseren i mijenja taktiku. Ovaj put mu je cilj da odvoji Gulseren od Džihana. Dok Džihan pokušava da pomogne staroj poznanici upada u zamku koju je postavio gdin Rahmi. Džihan je zaprijetio Dilari da će napustiti firmu, zbog toga će ona morati da otkaže punomoćstvo Alperu. Alper će htjeti da krene u protiv napad, ali će ga novi adut u rukama gdina Rahmija spriječiti u tome i morat će da odustane od svojih planova. Alper smatra da je njegova supruga odgovorna za sve i izbacuje je iz kuće.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,