facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 20

Svadja nastaje izmedju Dilare i Dzihana koji se svadjaju zbog pozara, Dilara mu kaze da nije morao dovuci za ruku Dzansu. Dok se Dzansu i Ozkan svadjaju i ona mu kaze da je on postavio pozar, on je ubjedjuje da nije, naizlazi auto i udara Ozkana. Hazal je ljubomorna na Džansu zbog njenog uspjeha na takmičenju, potajno ulazi u klub u kome se održava proslava i izaziva požar. Postoji osoba koja ju je vidjela, ali se dvoumi da li da kaže istinu ili ne. Hazal je uspjela da nanese štetu i sebi i drugima. Rahmi je shvatio da se Džihan neće ohladiti od Gulseren i mijenja taktiku. Ovaj put mu je cilj da odvoji Gulseren od Džihana. Dok Džihan pokušava da pomogne staroj poznanici upada u zamku koju je postavio gdin Rahmi. Džihan je zaprijetio Dilari da će napustiti firmu, zbog toga će ona morati da otkaže punomoćstvo Alperu. Alper će htjeti da krene u protiv napad, ali će ga novi adut u rukama gdina Rahmija spriječiti u tome i morat će da odustane od svojih planova. Alper smatra da je njegova supruga odgovorna za sve i izbacuje je iz kuće.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara