facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 21

Dilarin otac odlazi do Hazal i govori joj neke stvari zbog kojih njoj ne biva ni malo prijatno, kaze joj kako ce Dzansina majka saznati da je Dzansu zbog njene krivice u tom  stanju ali ni ona njemu ne ostaje duzna te mu odgovara na njegove rijeci. Dzihanu daju nesto sto mu je otac poslao. Gulseren se svadja sa Ozkanom. Dzansu upada u ljubavne vode. Ozkana sokira cifra od pet miliona za blago koje zeli da ima. Dzihan govori Gulseren da je njegov zivot ona sama. Nakon sto Dzihan sazna za Dzansu sta je bilo dolazi do tih momaka i zaprijeti im govoreci im da za ono sto su napravili njegovoj kcerki da ce se pokajati te da ih ne zeli vise vidjeti. Džihan je upao u zamku koju mu je postavio Rahmi, slikan je u hotelu sa Alev. Džihan pokušava da objasni to Gulseren. Gulseren, međutim, ima svoje razloge da ne povjeruje Džihanu. Džihan je prvi put progovorio otvoreno i rekao je: „Gulseren, ti si jedina žena u mom životu…“Dilara uživa u novonastaloj situaciji i misli da je uspjela da odvoji Džihana od Gulseren, odlazi kod Džandan da razgovara sa njom o tome, međutim osoba koju će tamo vidjeti šokirat će je! Rasprava između Džandan i Dilare navest će Džandan da pokaže lice koje do sada nismo vidjeli. Ozan nije svjestan toga kako će se okončati njegova ljubav sa Muge. Rahmi i Hazal će zbog dokaza koji imaju jedan protiv drugog morati da se izmire. Sta ce se desiti u nastvaku sa Gulseren i Dzihana….

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,