facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 22

Ozan koji je doveo svoju djevojku Muge u vilu u namjeri da tu s njom provede vikend, zaspao je uz drogu koju mu je u piće stavila Muge. Rahmi koji je našao Ozana govori mu lošu vijest, Muge je opljačkala vilu i nestala. Dzihan radi sve da bi dokazao da je pao u Alevinu zamku, ali on je najviše razočaran činjenicom da mu Gulseren ne vjeruje. On ima veoma osjećajan razgovor s Gulseren govoreći joj  kako je ljubav davanje, sa ovim riječima on joj praktično daje lekcije iz ljubavi U međuvremenu Kandan je ubijedila Ozkana da bi trebao dati svoje prezime Dzansu. Hazal i Rahmi imaju totalno drugačiji problem. Njih dvoje znaju tajne jedno od drugog i prisiljeni su se trpiti, ali određeni događaji koji se dogode slamaju to tajno partnerstvo. Gulseren ide da vidi Hazal nakon škole, Hazal je gruba, pokušava je ignorirati, ali Gulseren ne odustaje. Ulaze u taksi zajedno. U neplaniranom putovanju, njih dvoje su odvezene u nepoznatom pravcu, da li su sada one zapravo kidnapovane?

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,