facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 22

Ozan koji je doveo svoju djevojku Muge u vilu u namjeri da tu s njom provede vikend, zaspao je uz drogu koju mu je u piće stavila Muge. Rahmi koji je našao Ozana govori mu lošu vijest, Muge je opljačkala vilu i nestala. Dzihan radi sve da bi dokazao da je pao u Alevinu zamku, ali on je najviše razočaran činjenicom da mu Gulseren ne vjeruje. On ima veoma osjećajan razgovor s Gulseren govoreći joj  kako je ljubav davanje, sa ovim riječima on joj praktično daje lekcije iz ljubavi U međuvremenu Kandan je ubijedila Ozkana da bi trebao dati svoje prezime Dzansu. Hazal i Rahmi imaju totalno drugačiji problem. Njih dvoje znaju tajne jedno od drugog i prisiljeni su se trpiti, ali određeni događaji koji se dogode slamaju to tajno partnerstvo. Gulseren ide da vidi Hazal nakon škole, Hazal je gruba, pokušava je ignorirati, ali Gulseren ne odustaje. Ulaze u taksi zajedno. U neplaniranom putovanju, njih dvoje su odvezene u nepoznatom pravcu, da li su sada one zapravo kidnapovane?

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara