facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 23

Gulseren i Hazal su taksijem sletjeli u građevinsku jamu i bore se za život, dok je dnevni red u vili potpuno drugačiji. Kad Dilara sazna šta je Hazal uradila u školi, još pritom od Rahmija čuje da je ona spalila konjušnicu, poludjet će. Taman kad Dilara više ne bude imala nikakvih sumnji po pitanju toga da želi da Hazal udalji iz vile saznat će za saobraćajnu nesreću. Mjesto nesreće pretvorilo se u pravu gužvu. Gulseren je uspjela da živa i zdrava izađe iz taksija, ali čini se da za Hazal nema mnogo nade. Dilara će se šokirati kad bude vidjela mjesto na kome se nesreća dogodila. Sve je toliko rizično da je nemoguće čak ni da ekipa hitne pomoći dospije do njih. Džihan je neobaviješten o tome, nalazi se na poslovnom putu…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara