facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 25

Džansu saznaje da je Ozkan unajmio ljude kako bi napadali Gulseren u radnji i tražili od nje danak. Sažaljenje koje je osjećala prema njemu pretvara se u mržnju. Ozkan se na sve moguće načine trudi da pridobije Džansu, i napravit će još jedan pogrešan korak. Gulseren ne može nikako da se otarasi Ozkana ali počet će da dobija i čudne telefonske pozive i naći će cvijeće bez kartice pred ulazom u svoj stan. Džihan će sve to vidjeti i zasmetat će mu. Dvoumit će se da li da posumnja u Gulseren ili ne. U vili su se stvari zakomplikovale. Hazal će na jako bolan način saznati da više ne može da prijeti Rahmiju. Ovaj put će biti red na Rahmija da zaprijeti njoj. Ono što će Rahmi natjerati Hazal da uradi je jako opasno. Ali srce Rahmija neće izdržati pred njegovim sopstevnim intrigama. Ozkan sav pijan govori kako je Dzansu njegova kcerka pred hrpom naroda koji se okupio oko njega gledajuci njegovo ponasanje. Ozkan se polije alkoholom  i zapali se. Hazal govori Dzihanu kako je vidjela Gulseren da se drzi za ruke sa ljubavnikom i nakon sto to sazna Gulseren ona dolazi do Hazal i osamari je te joj kaze da nema kcerku po imenu Hazal, da je gotovo a Hazal joj kaze kako je morala da to kaze jer je natjerao djed. Nakon sto to Dzihan cuje pita Hazal da li mu je tu klevetu reko djed ili Dilara ali nakon sto Hazal kaze kako je ona vidjela Dzihan odlazi sav ljut kod oca pitajuci ga kako je mogao da ucjenjuje njegovu kcerku Hazal na taj nacin, nakon toga Dzihanov otac pada, dobije napad a Dzihan kaze Bahtijaru da pozove hitnu.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,