facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 28

Hazal je nestala. Gulseren je u panici, pomoć će joj doći od Rahmija, koji joj je do tada činio samo zlo. Hazal je Teomana tek upoznala, ali je odmah povjerovala u njegovu ljubav, nesvjesna opasnosti koja će uslijediti. Rahmi će pomoći Hazal da shvati da je upala u zamku. Međutim, stvari su se otele kontroli jer sada postoji i jedan leš. Džihan će morati da bira, ili će prijaviti ubistvo policiji ili će postati saučesnik u zločinu. Da bi donio tu odluku Džihan će prvi put osjetiti bliskost sa svojim ocem, gdinom Rahimijem. Gulseren okrivljuje sebe zbog svega što se desilo i odlučuje da odustane od Hazal i Džansu zbog njihove sreće. Dilarin jedini problem je da vrati Džihana sebi. Dok Džihan pokušava da sve riješi, policija će se pojaviti na vratima vile i stvari će se još više zakomplikovati.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,