facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 5

Dzansu se promijenila, postaje nepodnosljiva i niko joj ne moze nista, ne dopusta nikome da joj se priblizi. Dzansu odlazi sa Dilare u kupovinu. Hazal dozivi nesrecu s motorom . Dzihan je poceo osjecati pravu ljubav prema Gulseren i pocinje joj to i pokazivati te joj ponudi jednu ponudu koju Gulseren tesko da ce odbiti jer je i ona jako zaljubljena u njega. Dzihan zeli razvod od Dilare. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici. Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost. Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman. Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca. Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu. Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale.Dzansu jedino daje utjehu njen brat koji je puno voli. Dzihan zbog Gulseren izudara covjeka koji je dosadjivao Gulseren. Dilara dodje kod Gulseren da razgovaraju o djeci i tu joj Gulseren kaze da nece dopustiti da joj oduzmu Hazal. Dzansu prigovara ocu za Hazal i njemu to tesko pada. Dzansu zatiče Dzihana da grli Hazal i nije joj svejedno…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara