facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 7

Hazal kaze Gulseren kako je mrzi i kako joj je unistila zivot, a njena tetka kaze kako i nju mrzi kako je mogla prodavati na pijaci. Advokat dolazi i trazi od Gulserinine sestre trideset hiljada eura a to Hazal cuje. Izmedju Dzansu i Hazal pocinje svadja i ne podnose se nakon svega. Dzihan moli oca da mu pomogne tako sto ce mu dozvoliti da sam donosi odluke. Gulseren kaze Dzihanu da je dolazila kod nje i govorila joj kako su oni porodica i sve mu objasni kako joj je Dilara rekla sto Dzihana naljuti. Dzihanovog sina zaustavi policija koja utvrdi da je vozio u pijanom stanju te zove Dzihana kako bi mu rekli o cemu se radi. Dilara govori Dzihanu da se ne mogu razvesti. Dzihan odlazi u bolnicu kod Gulseren koja se onesvejstila na ulici. Dzihan odlazi iz kuce i nazove Gulseren zeleci razgovarati s njom i kaze joj sta ga sve muci ali mu Gulseren kaze kako je jedino rjesenje da nastavi svako svoj zivot da jedino tako mogu nastaviti kako niko nikoga ne bi povrijedio. Dzihan odvede Gulseren kod Derje nakon sto je izvede iz bolnice. Dilara zabranjuje Gulseren da prica sa Hazal….

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara