facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 26

Nuran je bez rijeci kada vidi Nedzatija na vratima te pada u nesvijest,. Sakine joj pridje i ugleda Nedzatija te sei ona iznenadi. I Sakinei Nuran govore Nedzatiju da je on mrtav, da je nemoguce da je tu.Bahar je kod Onura i sjede i pricaju, dolazi Ates koji kaze da se nada da im ne smeta. Ates odmah trazi od Bahar da ideu odatle. Bahar odlazi sa Atesom. Onur je ostao bez rijeci. Nedzati trazi novac i zlatnike. Nuran mu daje sve i kaze da smao ide. Bahar pita Atesa otkud je znao da je kod Tulaj. On kaze Bahar da mu je Efsun rekla i da shvati da Efsun ne zeli da je vidi sretnu. Treba da to skonta vec jednom.ATes kaze Bahar da ne moze zivjeti bez nje, ona mu kaze da ni ona ne moze bez njega. Dok se Bahar i ATes ljube Efsun ih gleda sa strane. Kada Bahar dodje kuci majka se izgalami na nju i kaze da ce je zaskljucati u kuci ukoliko se vidi sa Atesom ponovo

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara