facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 15

Efsun sva uplakana dolazi kod majke i oca i place. Nuransadshvata da su pogrijesili sto su svoju rodjenu kcerku poslali kod covjeka kojeg ne poznaju i sto su upropastili zivot svojoj kcerki. Iako Mehmet Emir  zove Efsun da odu kao kcerka i otac na dorucak i poslije na obalu ali Efsun odbija govoreci da mora ici na cas. Asim je rekao Huliji da odlazi od nje, da je napusta. Hulijin sin saznaje da je otac vara sa djevojkom. Nuran odlazi do Bahar i zamoli je da dodje kod oca i da se iz svoje kuce uda. Efsun otima onaj covjek koji je pratio i nakon sto je otme nazove ATesa i kaze mu da ga je upozorio. Ates odmah odlazi do tog covjeka i Efsun. Atesa upozori taj covjek i kaze da ako ne zeli da se desi nesto Efsun da ne istrazuje i dalje i pobjegne..Ates dovede Efsun kuci nakon svega i nazove ga Bahar a on je vec u kupatilu nakon cega se naravno javi Efsun koja joj kaze da je kod njih u stanu. Bahar joj ne vjeruje i ona kaze da dodje kuci ako ne vjeruje. Nakon sto Bahar dodje kuci i zatekne Efsun onako kako lezi na krevetu posvadja sse sa Atesom i odlazi od kuce. Zapravo Efsun suradjuje sa covjekom koji prijeti Atesu. Bahar i ATes su se pomirili.  – See more at: http://bh-vjesnik.blogspot.rs/2016/01/taj-zivot-je-moj-po-epizodama.html#sthash.i1S9NSTd.dpuf

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara