facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 17

Efsun je opet otisla kod onog covjeka kako bi dosao Ates da mu prijeti jer zna da je taj covjek ubio njegove roditelje i to je dobio naredjenje od drugih. Dok ATes drzi uperen pistolj u tog covjeka neko ga upuca s vana a u tom trenu dolazi Bahar koja pomisli da je Ates taj koji je upucao covjeka. Ates poslije toga prijavljuje ubistvo. Policija dolazi i hapsi Atesa on je samo rekao istinu, rekao je da mu je taj covjek ubio roditelje ali da ga on nije upucao. Policija ga odvodi. Bahar i dalje sumnja da ga je on upucao. Efsun je drago sto se to desava. Mehmeta pita zena da li ATes moze saznat da je njegova majka zapravo dio plana ubistva Atesovih roditelja. Atesu priznaje Mehmet da su njegov otac i majak naredili ubistvo njegovih roditelja. Asim svojoj djevojci iznajmi kucu. Efsun ponovo iskoristi odsustvo Bahar te odlazi u krevet sa Atesom kako bi ga nataj nacin pridobila ali dok je on pijan. Nakon sto im pozvoni neko na vrata to je Bahar ali Efsun je u krevetu bez odjece…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara