facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 18

Bahar dolazi do ATesa i on je uvede unutra. Bahar mu kaze da je u pravu sto zeli kazniti Edibe za sve ali onaje mnogo razmisljala o svemu i nije oka sklopila te misli da to nebi trebao uraditi. Dok Bahar kaze ATesu da ga mnogo voli i da ne moze zivjeti bez njega te da zeli da sve lose zaborave i da krenu ispocetka, Efsun sve slusa i place a Ates kaze Bahar da joj mora nesto reci. Ates kaze Bahar da nije doruckovao te ona kaze da ide jesti i da ce rucati skupa. Nakon toga se vraca do Efsun i pita je odkud ona pored njega a ona mu kaze da su spavali skupa sinoc. On poludi nakon toga. Bahar trazi od Atesa da stave prstenje. Ates kaze Efsun da je ne voli i da nije zelio biti s njom nikada te da se jednog dana rastane sa Bahar opet nece biti s njom. Ates i Bahar trebaju izaci na veceru ali majka galami na Bahar govoreci joj da je pretjerala sto stalno izlazi. Efsun podrzava Bahar i kaze da i treba izaci,..Ates i Bahar su odlucili da se uzmu vjencaju se…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara