facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 19

Bahar i Ates su sjeli na stol kako bi se vjencali i to samo sa svjedocima jer nisu zeljeli reci Efsun kako je nebi povrijedili. Ali Efsun je ta koja ih je dokrajcila nakon sto je dosla na vjencanje i rekla Bahar da su ona i Ates nedavno bili skupa. Kada Efsun to kaze i pita Atesa je li laze Ates samo suti. Bahar sva van sebe ustaje i izlazi iz sale. Ates izlazi za njom. Atesu svi lupe samar i Ilijas i majka Baharina te mu kaze da nije slucajno vise pipnuo njenu djecu. Hasret je ziva. Dolazi do Mehmeta. Mehmet pita Hasret zasto nije dosla kod njega kada je cula da je beba mrtva. Ona kaze da je dosla ali da je on vec bio vjeren za Huliju i da je pricala sa majkom njegovom. Mehmed poludi i odlazi do majke te je pita kako je to mogla uraditi. Hasret kaze da nista vise nije vazno samo da je dosla da vidi svoju kcerku jer je saznala da je ziva. Efsun kaze majki i ocu da za nju vise ne postoje u njenom zivotu. Ilijasu te rijeci tesko padaju.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,