facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 19

Bahar i Ates su sjeli na stol kako bi se vjencali i to samo sa svjedocima jer nisu zeljeli reci Efsun kako je nebi povrijedili. Ali Efsun je ta koja ih je dokrajcila nakon sto je dosla na vjencanje i rekla Bahar da su ona i Ates nedavno bili skupa. Kada Efsun to kaze i pita Atesa je li laze Ates samo suti. Bahar sva van sebe ustaje i izlazi iz sale. Ates izlazi za njom. Atesu svi lupe samar i Ilijas i majka Baharina te mu kaze da nije slucajno vise pipnuo njenu djecu. Hasret je ziva. Dolazi do Mehmeta. Mehmet pita Hasret zasto nije dosla kod njega kada je cula da je beba mrtva. Ona kaze da je dosla ali da je on vec bio vjeren za Huliju i da je pricala sa majkom njegovom. Mehmed poludi i odlazi do majke te je pita kako je to mogla uraditi. Hasret kaze da nista vise nije vazno samo da je dosla da vidi svoju kcerku jer je saznala da je ziva. Efsun kaze majki i ocu da za nju vise ne postoje u njenom zivotu. Ilijasu te rijeci tesko padaju.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara