facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 21

Efsun je ponovo podkupila majku i rekla joj da kada se dokopaju zlata koliko zele da ce onda pobjeci. Nuran je nasjela na to i dok joj je Efsun pokazivala zlatnike dolazi Bahar koja ih ugleda te pita odakle im toliko zlato. Nuran kaze da je Efsunino zlato i da ga zele zakopati. Ilijas shvati da opet Nuran i Efsun nesto petljaju. Tulaj sada ganja Atesa pored Efsun. Onura odbija Bahar. Ilijas izlazi iz kuce jer ne moze slusati Efsunine price i Nurine. Hasret zove Efsun da se vide danas da skupa idu na rucak i  nesto tako ali Efsun je odbija kaze da ima nesto posla. Huliji je tesko jer dolazi i godisnjica braka za koju nece skupa provesti sigurno sa Mehmetom. Bahar odlazi da bude dva dana kod Hasret i tamo dolazi Efsun  koja je napada i kaze joj da je svi zale i da ne postoji za nju vise.Efsun ulazi u kucu i ugleda Bahar u kupatilu kkao lezi bez svijesti i pocinje dozivati pomoc…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara