facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 23

Te poklone i natpise ocito salje neko ko j epoznavao Jusufa, jer nazove Efsun i kaze da je on Jusuf i da on nije umro. Svi su uplaseni. Hasret zeli da podigne mnogo novca. Milion lira. Sakine saznaje za Jusuf agu. Sakine kaze Nuran da ce odmah otici i svima reci da je ona ubila Jusufa. Nuran je udara samarom i kaze joj da ni slucajno ne smije nista nikome reci,. Efsun sjeda u auto i dolazi nepoznati lik koji joj daje do znanja da sve zna i za Efsun i za Jusufa i za Bahar i za njenog oca, zlato, jednostavno sve. Zauzvrat trazi nju, da bude njegova ukoliko zeli da suti. Efsun je izbezumljena. Esma je bolesna i ostaje joj par dana zivota. Nedzati je taj koji je prijetio Efsun, on je Mehmetov sofer i Efsun odlazi kuci i kaze roditeljima za njega da je on taj manijak koji je sve te stvari radio i da on sve zna.Mehmet ubacuje Atesa u holding iako Hulija nije za to nimalo.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,