facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 23

Te poklone i natpise ocito salje neko ko j epoznavao Jusufa, jer nazove Efsun i kaze da je on Jusuf i da on nije umro. Svi su uplaseni. Hasret zeli da podigne mnogo novca. Milion lira. Sakine saznaje za Jusuf agu. Sakine kaze Nuran da ce odmah otici i svima reci da je ona ubila Jusufa. Nuran je udara samarom i kaze joj da ni slucajno ne smije nista nikome reci,. Efsun sjeda u auto i dolazi nepoznati lik koji joj daje do znanja da sve zna i za Efsun i za Jusufa i za Bahar i za njenog oca, zlato, jednostavno sve. Zauzvrat trazi nju, da bude njegova ukoliko zeli da suti. Efsun je izbezumljena. Esma je bolesna i ostaje joj par dana zivota. Nedzati je taj koji je prijetio Efsun, on je Mehmetov sofer i Efsun odlazi kuci i kaze roditeljima za njega da je on taj manijak koji je sve te stvari radio i da on sve zna.Mehmet ubacuje Atesa u holding iako Hulija nije za to nimalo.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara