facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 27

Bahar i ATes su opet zajedno. Mehmedu kaze doktor da su sve tvrdnje da njegova majka Edibe kao da se ne zeli oporaviti jer terapije su uspjesne ali psihicki ne zeli da se oporavi. Bahar saznaje od Efsun da je Efsun trudna. Ates kaze da je nemoguce, da laze. Bahar kaze da je sve ocigledno te da ne moze uci ponovo u tu kucu jer je u toj njegovoj kuci sve pocelo. Ates kaze Bahar da je ovaj put nece pustiti jer ne vjeruje da je Efsun trudna. Bahar kaze da se poslije ovoga ne moze nista jer je Efsun trudna i da ce on postati otac. Fulija cuje od Efsun prisluskujuci nju i majku kako pricaju te saznaje da je trudna sa ATesom. Svi saznaju da je Efsun trudna. Ates uzima Efsun i on odmah zeli da odu doktoru i da dokaze trudnocu. Naravno Efsun odmah ne zeli ici ali ATes znajuci da laze uporno zeli ici. Ates odlazi sa Efsun doktoru. Efsun je davala novac jednoj sestrici i dala joj ga na kraju tejoj je ona uradila pozitivan test. Ates je sokiran. Bahar i Ates se oprastaju…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara