facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 28

Hasret kaze Bahar da je ona jedna najhrabrija osoba koju poznaje. Ates dovodi Ilijasa pijanog kuci. Efsun je sretna jer je uspjela sa svojim namjerama, Ilijas kaze Atesu da ce morati ozeniti Efsun a da ce Bahar ostaviti na miru. Bahar zeli ici u Ankaru sa Onurom. Ates ne zelid a tako uradi. Bahar kaze i majci da ide u Ankaru sa Onurom. Ates zaprijeti Onuru da se drzi podalje od Bahar. Bahar se sprema za odlazak. Onur kaze Bahar kako je javio svojima da dolaze i da su se obradovali. Dolazi dan kada Efsun ide na zaruke. Asim dolazi na zaruke i Hulija je sretna zbog toga. Na zaruke dolazi i Ates koji kaze da se ne zeli ozeniti nekime ko nosi prezime ubice njegovih roditelja. Ates pita Ilijasa i Nuran zar je Bahar stvarno njihova kcerka te sta im je uradila pa je tako kaznjavaju. Ates se nagovori svima i kaze Efsun da je nikada nece ozeniti ali da ce paziti na to dijete. Ilijasu pozli i odvode ga u bolnicu.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,