facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 28

Hasret kaze Bahar da je ona jedna najhrabrija osoba koju poznaje. Ates dovodi Ilijasa pijanog kuci. Efsun je sretna jer je uspjela sa svojim namjerama, Ilijas kaze Atesu da ce morati ozeniti Efsun a da ce Bahar ostaviti na miru. Bahar zeli ici u Ankaru sa Onurom. Ates ne zelid a tako uradi. Bahar kaze i majci da ide u Ankaru sa Onurom. Ates zaprijeti Onuru da se drzi podalje od Bahar. Bahar se sprema za odlazak. Onur kaze Bahar kako je javio svojima da dolaze i da su se obradovali. Dolazi dan kada Efsun ide na zaruke. Asim dolazi na zaruke i Hulija je sretna zbog toga. Na zaruke dolazi i Ates koji kaze da se ne zeli ozeniti nekime ko nosi prezime ubice njegovih roditelja. Ates pita Ilijasa i Nuran zar je Bahar stvarno njihova kcerka te sta im je uradila pa je tako kaznjavaju. Ates se nagovori svima i kaze Efsun da je nikada nece ozeniti ali da ce paziti na to dijete. Ilijasu pozli i odvode ga u bolnicu.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara