facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 29

Dok Efsun sjedi sa prijateljicom dolazi Nedzati i sjeda kraj nje nakon sto Efsun vidi njega sokira se, jednostavno zanijemi. Bahar odlazi sa Onurom u Ankaru. Ilijas dolazi kuci. Doktor mu je rekao da se ne brine i da zivi dalje bez stresa inace nece prezivjeti. Nuran daje Ilijasu lijekove ali on ne zeli kaze da ih nece piti jer je Bahar otisla. Ates sa Nuran odlazi za autobusom u kome je Bahar. Nuran stize autobus i kaze Bahar da njen otac nece piti lijekove i da ide ona s njom da vidi hoce li nju htjeti poslusati jos je otisao od kuce. Nuran stize kuci i kaze Efsun sta se desilo. Efsun je krivo. Ilijas poslusa Bahar i odlaze kuci. Secil se posvadja sa Efsun i odlazi do Atesa da se nadje s njim na kafi jer mu zeli reci istinu. Secil mu kaze da ga Efsun laze u vezi trudnoce. Ates je pita kako je ona to saznala a ona mu kaze da je cula dok je pricala sa Nuran. Ates se pita kako je moguce tako nesto jer su radili  skupa test ali ona mu kaze da je ona sigurno potplatila doktoricu.Ates dolazi do Efsun i kaze da ce se vjencati i da ce sto prije to obaviti. Efsun je cudno odkud odjednom sve te promjene. On joj kaze da je razmislio o svemu i da mu donese u skolu licnu kartu i svoju sliku. Sve to radi kako bi samo provjerio da laze u vezi trudnoce. Ates saznaje da Efsun nije trudna a ona se sprema za vjencanje. Ates prvo odlazi po Bahar dok su se svi okupili u kuci cekajuci ATesa za vjencanje.  –

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara