facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 30

Ates ulazi sa Bahar u kucu i pred svima kaze da Efsun laze i da nije trudna te da sad svako sazna njeno pravo lice. Ates doda da ce se podalje drzati od nje i Bahar. Ates kaze Bahar da joj je govorio da Efsun laze i da je znao da je tako te da mu od sad vjeruje. Bahar je bez rijeci kao i svi ukucani,..Hasret pita Efsun kako je mogla napraviti tako nesto ljudima koji joj vjeruju. Mehmet galami na Efsun Ates natjera Efsun da pred svima kaze i to da nisu bili te veceri skupa. Efsun priznaje. Bahar prilazi Efsun i udara joj samar govoreci joj da to nije nimalo zasluzila. Bahar se izvinjava Atesu svom dusom, kaze kako je smatrala sestrom, stitila je, voljela. Bahar trazi od Atesa da odu. Svi su okrenuli ledja Efsun. Jedino Hasret se malo smiluje jer je boli sto je Efsun njena kcerka. Efsun i Hasret ostaju kod Nuran jer Efsun ne zeli ici kod Hasret kuci.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara