facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 30

Ates ulazi sa Bahar u kucu i pred svima kaze da Efsun laze i da nije trudna te da sad svako sazna njeno pravo lice. Ates doda da ce se podalje drzati od nje i Bahar. Ates kaze Bahar da joj je govorio da Efsun laze i da je znao da je tako te da mu od sad vjeruje. Bahar je bez rijeci kao i svi ukucani,..Hasret pita Efsun kako je mogla napraviti tako nesto ljudima koji joj vjeruju. Mehmet galami na Efsun Ates natjera Efsun da pred svima kaze i to da nisu bili te veceri skupa. Efsun priznaje. Bahar prilazi Efsun i udara joj samar govoreci joj da to nije nimalo zasluzila. Bahar se izvinjava Atesu svom dusom, kaze kako je smatrala sestrom, stitila je, voljela. Bahar trazi od Atesa da odu. Svi su okrenuli ledja Efsun. Jedino Hasret se malo smiluje jer je boli sto je Efsun njena kcerka. Efsun i Hasret ostaju kod Nuran jer Efsun ne zeli ici kod Hasret kuci.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,