facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 34

Mudzela zeli da prijavi policiji Nuran i Efsun za sve sto su uradile. Ates se nadje u problemima zbog toga sto stvari uzima u svoje ruke a ne obavijesti policiju,. Ismail mu pomogne da ponovo ostane sa Bahar da ga ne ubiju lopovi. Zahvaljujuci Bahar i ATesu pustaju Ilijasa iz zatvora i Mudzela je sretna napokon. Dzengiz saznaje da se Ilijas pusta na slobodu. Ilijas dolazi kuci svi su sretni. Hulija kaze Bejzi da ce od sad posmatrati Efsun i njenu porodicui da ce joj sve pricati inace ce biti gotova. Ilijas moli sestru da suti zbog njega o svemu sto zna. Ona mu obecava da hoce. Emre dolazi i kaze Sinem i da se ne moze razvesti od njega. Efsun je napravila scene na sastanku te je obrukala Huliju. Bejaz odmah ode do Hulije i kaze joj da je Efsun novinarima sve ispricala za nju te Hulija odlazi do Efsun i udara je. Nuran nakon toga odlazi do Hulije da joj zaprijeti i pada joj pritisak te pada niz stepenice te sad izgleda kao da je Hulija gurnula ali nije. Sve to vidi Bejza… –

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara