facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 36

Ismail prati stalno Efsun jer se zaljubio u nju ali ona nije svejsna toga, stalno ga odbija i govori mu da je ne prati ne kontajuci da je on zaljubljen. Ovaj put joj to pokaze poljupcem, dok mu je ona nabrajala da zeli biti sama, da je ne prati, da nije ovaj put nista uradila. On je zasutavi poljupcem. Efsun je bez rijeci. Atesu i Bahar naorave haos od kuce i zalale auto. Oni kontaju sta i ko im je to uradio i zasto. Ismail saznaje sta se desilo Bahar i Atesu. Mehmed galami na Efsun govoreci joj da je ovaj put dovela majku u tesku situaciju te da je Ismail dolazio kuci. Ates i Bahar dolaze kod Ilijasa u kucu i ispricaju mu sta se desilo. Nuran koja je vec dosla kuci iz bolnice se brine sad i za Bahar. Bahar i Ates se zele vjencati. Mehmed odlazi sa Efsun na gradiliste i Efsun mu kaze da je ponosna na njihovo prezime. Ates odlazi sa Nedimom da zaprosi Bahar od Ilijasa i Nuran. Nuran i Ilijas dopuste. Efsun saznaje da je Bahar isprosena. Bahar skonta da je Onur taj koji im sve to radi. Ali ATes kaze da je siguran da je Emre. Na kraju ATes dobije poruku ako on otme njemu osobu koju voli onda ce i on njemu ubiti osobu koju najvise voli. ATes odmah doziva Bahar..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara