facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 36

Ismail prati stalno Efsun jer se zaljubio u nju ali ona nije svejsna toga, stalno ga odbija i govori mu da je ne prati ne kontajuci da je on zaljubljen. Ovaj put joj to pokaze poljupcem, dok mu je ona nabrajala da zeli biti sama, da je ne prati, da nije ovaj put nista uradila. On je zasutavi poljupcem. Efsun je bez rijeci. Atesu i Bahar naorave haos od kuce i zalale auto. Oni kontaju sta i ko im je to uradio i zasto. Ismail saznaje sta se desilo Bahar i Atesu. Mehmed galami na Efsun govoreci joj da je ovaj put dovela majku u tesku situaciju te da je Ismail dolazio kuci. Ates i Bahar dolaze kod Ilijasa u kucu i ispricaju mu sta se desilo. Nuran koja je vec dosla kuci iz bolnice se brine sad i za Bahar. Bahar i Ates se zele vjencati. Mehmed odlazi sa Efsun na gradiliste i Efsun mu kaze da je ponosna na njihovo prezime. Ates odlazi sa Nedimom da zaprosi Bahar od Ilijasa i Nuran. Nuran i Ilijas dopuste. Efsun saznaje da je Bahar isprosena. Bahar skonta da je Onur taj koji im sve to radi. Ali ATes kaze da je siguran da je Emre. Na kraju ATes dobije poruku ako on otme njemu osobu koju voli onda ce i on njemu ubiti osobu koju najvise voli. ATes odmah doziva Bahar..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,