facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 38

Sinem se pomalo nabacuje ATesu, zeli da sotane jos malo u kaficu te ga uhvati za ruku ali Ates joj kaze da je dosta sad i krene a Sinem mu kaze zar nece uzeti svoj poklon te ga poljubi a Bahar ide i stane iza njih. Dok Ates pita SInem kako joj pada na pamet tako nesto uraditi Bahar im prilazi i gleda u Sinem. Bahar i ATes samo odu. Hulija cuje razgovor izmedju Efsun i Nuran kako kazu da ce svima reci da je ona njena kcerka te Hulija pita sta to treba da znaci i uvede ih u kucu. Efsun kaze da je Nuran zeljela da kaze da je ona odgojila i da je njena kcerka. Hulija kaze da zna sta ej svojim usima cula. Ates i Bahar zele da pozovu sve na veceru u svoju novu kucu u kojoj ce da zive.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,