facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 38

Sinem se pomalo nabacuje ATesu, zeli da sotane jos malo u kaficu te ga uhvati za ruku ali Ates joj kaze da je dosta sad i krene a Sinem mu kaze zar nece uzeti svoj poklon te ga poljubi a Bahar ide i stane iza njih. Dok Ates pita SInem kako joj pada na pamet tako nesto uraditi Bahar im prilazi i gleda u Sinem. Bahar i ATes samo odu. Hulija cuje razgovor izmedju Efsun i Nuran kako kazu da ce svima reci da je ona njena kcerka te Hulija pita sta to treba da znaci i uvede ih u kucu. Efsun kaze da je Nuran zeljela da kaze da je ona odgojila i da je njena kcerka. Hulija kaze da zna sta ej svojim usima cula. Ates i Bahar zele da pozovu sve na veceru u svoju novu kucu u kojoj ce da zive.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara