facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 42

Salih kaze da zeli pare od Mehmeda inace ceih sve unistiti. Nuran moli Saliha da kaze dalaze u vezi toga, da nije tamo odnio Jusufovo tijelo. Salih se smjeskajuci kaze da se sami odu uvjeriti u to. Salih priznaje Mudzeli da je tolike godine proveo u zatvoru ali da je nije nikad zaboravio. Nuran je ocajna nakon saznanja da je Salih zakopa Jusufa u konakovu bastu. Fulija je u stanici kako bi sacekala sta ce reci za Mehmeda. Salih daje sliku Mudzeli od nje kada je bila mlada i kaze joj da je nikad odvajao nije od sebe cak i nakon toliko godina. Mudzela ga pita zasto onda sve to radi ako je voli, on joj kaze da s tim parama zeli da provede ostatak svog zivota sa njom. Bahar zove Atesa ali se on ne javlja, Efsun, Ilijas i Nuran dolaze u konaku pola noci i pronadju mjesto gdje je Salih zakopao Jusufa. Ates odlazi do Saliha i kaze mu da dobro zapamti njegovo lice i da ce ga gledati najmanje 20 godina u zatvoru. Salihu nista nije jasno. Novinari su dosli ispred kapije Mehmedove kuce.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,