facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 43

Ates odlazi i zaposli sve one ljude koji su ostali bez hljeba. Ates je u bolnici, dolazi i Bahar.Atesa su pronasla dvojica pecarosa uvodi i kako je puno vremena proveo u vodi te je jos u zivotnoj opasnosti. Bahar je ocajna zbog toga. Ates se probudio ali je imao napad te je doktor jedva ga vratio i rekao im je da ce samo malo da se popravi stanje morati ga prebaciti u drugu bolju bolnicu ali da ni to nije garancija da ce prezivjeti, da se nadaju najgorem. Ilijas javlja Nuran i Efsun da su pronasli Atesa ali da je u teskom stanju. Hulija je pocela da ludi. Zakljucala se u sobu i pocela cupati sebi kosu te se nasmika po licu kao luda neka. Mehmed odvali vrata i udje te je pita sta radi a ona kaze zasto je niko ne voli. Ates se oporavio i otpusten je iz bolnice te dolazi kod Ilijasa i Nuran i tamo zatekne Saliha pa ih Ates pita odakle oni poznaju Saliha.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,