facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 43

Ates odlazi i zaposli sve one ljude koji su ostali bez hljeba. Ates je u bolnici, dolazi i Bahar.Atesa su pronasla dvojica pecarosa uvodi i kako je puno vremena proveo u vodi te je jos u zivotnoj opasnosti. Bahar je ocajna zbog toga. Ates se probudio ali je imao napad te je doktor jedva ga vratio i rekao im je da ce samo malo da se popravi stanje morati ga prebaciti u drugu bolju bolnicu ali da ni to nije garancija da ce prezivjeti, da se nadaju najgorem. Ilijas javlja Nuran i Efsun da su pronasli Atesa ali da je u teskom stanju. Hulija je pocela da ludi. Zakljucala se u sobu i pocela cupati sebi kosu te se nasmika po licu kao luda neka. Mehmed odvali vrata i udje te je pita sta radi a ona kaze zasto je niko ne voli. Ates se oporavio i otpusten je iz bolnice te dolazi kod Ilijasa i Nuran i tamo zatekne Saliha pa ih Ates pita odakle oni poznaju Saliha.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara