facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 45

Nedim kaze ATesu da dok njega nije bilo umro je od njegvoog oca najbolji prijatelj Dzemal.Doda i to da je nakon Dzemalove smrti jedan dio testamenta naveo da ima nesto u sefu i za Nedima a to je stari snimak cd koji je on donio njemu. Na tom cd-u su posljednje rijeci Atesovog oca upucene Atesu. Ates odmah pusta snimak i sazna da je za sve i jos mnogo toga kriva Edibe koja je Mahmuta kao lutku tretirala. Naravno ATes ovaj put odlucuje da ne oprosti Edibe vec da ce osvetiti krv svojih roditelja. Mehmed je u isto vrijeme pregledao taj cd i ne moze vjerovati da mu je majka i to krila. Mehmed omah sjeda u auto i kaze da odlaze. Svi ga pitaju gdje cea on kaze da ne zna ali da moraju otici. Ates se vec zaputio prema Edibe. Efsun pita Bahar odkud ona i Ismail skupa tako i nerazdvojni prijatelji o cemu se to radi. Bahar pita Efsun zapravo koji je njen cilj i na sta ona vise cilja. Hulija je dosla kuci ali nakon sto ponovo ne uzima lijekove Mehmed joj kaze da mora da pije redovno lijekove inace ce morati opet u bolnicu. Hulija ga moli da je ne salje tamo jer joj nedostaje majka i da ce piti redovno lijekove.
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,