facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 45

Nedim kaze ATesu da dok njega nije bilo umro je od njegvoog oca najbolji prijatelj Dzemal.Doda i to da je nakon Dzemalove smrti jedan dio testamenta naveo da ima nesto u sefu i za Nedima a to je stari snimak cd koji je on donio njemu. Na tom cd-u su posljednje rijeci Atesovog oca upucene Atesu. Ates odmah pusta snimak i sazna da je za sve i jos mnogo toga kriva Edibe koja je Mahmuta kao lutku tretirala. Naravno ATes ovaj put odlucuje da ne oprosti Edibe vec da ce osvetiti krv svojih roditelja. Mehmed je u isto vrijeme pregledao taj cd i ne moze vjerovati da mu je majka i to krila. Mehmed omah sjeda u auto i kaze da odlaze. Svi ga pitaju gdje cea on kaze da ne zna ali da moraju otici. Ates se vec zaputio prema Edibe. Efsun pita Bahar odkud ona i Ismail skupa tako i nerazdvojni prijatelji o cemu se to radi. Bahar pita Efsun zapravo koji je njen cilj i na sta ona vise cilja. Hulija je dosla kuci ali nakon sto ponovo ne uzima lijekove Mehmed joj kaze da mora da pije redovno lijekove inace ce morati opet u bolnicu. Hulija ga moli da je ne salje tamo jer joj nedostaje majka i da ce piti redovno lijekove.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara