facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 47

Ates odmah odlazi do Bahar ali Hulija ga zeli zadrzati i kaze ada ce zvati policiju ukoliko ne ode. Ates kaze da zove koga hoce ali da zeli pricati sa Baahar.Bahar odlazi do Atesa i kaze mu sta je zar jos nije odustao od sovete. Mehmed prodaje kucu i sad njeni moraju da se sele iz konaka. Bahar kaze Atesu da on nije covjek u koga se zaljubila. Mudzela smiruje Bahar koja ne zna sta vise da misli i konta kkao joj je zivot unisten. Nikome ne moze vjerovati. Salih dolazi do Mudzele. Nakon sto Bahar saznaje jednu veliku istinu odmah sve istjera iz slasticarne i kaze da samo stanu Efsun Ilijas i Nuran te da zeli odmah pricati. Ismail kaze Efsun da mu javi ako ga treba. Svi odlaze. Bahar je saznala za Jusuf agu, saznala je ko je ubio Jusufa. Edibe je u zatvoru. Edibe je pozlilo i dovode je u ambulantu. Edibe je umrla. Na sahranu dolazi i ates koga Hulija tjera i govori mu da je ubica njene majke. Iliajs ode u policiju i zeli Ismailu sve ispricati. Zaustavlj aga Bahar. – See more at: http://bh-vjesnik.blogspot.rs/2016/02/taj-zivot-je-moj-nove-epizode.html#sthash.iYhWVwXQ.dpuf

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara