facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 50

Kada Mehmet pogleda snimak saznaje sta je Efsun pricala o njemu sa majkom te je istjera iz kuce i kaze da je steta u svemu jer je uprkos svemu zavolio a ona mu tako vratila. Oni odlaze sa autobusom i Nuran kaze da ima opet neku ideju. Nuran se vraca Ilijasu u kucu. Ilijas ne pusta Nuran i Efsun u kucu kaze da su dosta unistavale i njega i Bahar te da sad placaju svoju cijenu svojih zlocina.Ilijas vraca i Nuran prsten i kaze da je gotovo medju njima i da ce se razvesti. Ilijas doda i to da ih ne zeli vise vidjeti. Efsun kao i Nuran su bez rijeci kada im Ilijas zatvori vrata u polanoci i ostavi ih. Efsun i Nuran odlaze. Efsun se vraca kod oca i kaze mu da je njena majka otisla u Mersin, da je uletila u autobus i otisla. Hulija svu Efsuninu odjecu izbacuje iz sobe. Efsun odlazi do Hasret i njoj isprica kako je Hulija izigrala. Efsun nazove Ismaila i kaze mu da se ne zeli vidjeti sa njim jer trci za Bahar kao pas. Fulija povraca na Hulijinoj zabavi povodom novog projekta. Hulija kaze Fuliji da nije mozda trudna. – See more at: http://bh-vjesnik.blogspot.rs/2016/02/taj-zivot-je-moj-nove-epizode.html#sthash.iYhWVwXQ.dpuf

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara