facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 52

Efsun krivi Bahar za smrt majek te uzima pistolj i uperi ga u Bahar i u tome dolaze Ates i Ismail te nakon toga opali metak. Da li je to upucala Bahar?Efsun je opalila metak ali se Ismail pruzio ispred Bahar te je njega ranila u ruku. Efsun se pita sta je to napravila place. Ates pita Efsun je li normalna sta to radi. Hulija kez Mehmetu da su dole advokati koji cekaju da izbaci Efsun iz njihove porodice, Mehmetu je tesko i kaze joj da treba jos malo vremena. Novinari pitaju Efsun hoce li odustati od nasledstva Atahanovih. Hasret pita Efsun da li je istina d aje se Mehmet odrekao. Efsun potvrdjuje. Bahar tjera Efsun iz kuce i kaze da se vise nije tu vratila. Efsun kaze da nema gdje drugo da ode. Svi pitaju Bahar zasto tako radi. Bahar kaze Efsun da joj nikad nece oprostiti nakon onoga sto je danas uradila. Hulija dolazi sa papirima da ih Efsun potpise i Efsun ih potpisuje ali kaze Huliji da ce licno otcii ocu da ga pita zeli li to zaista,Mehmet oprasta Efsun i ostavlja je u kuci. Hulija je ljuta. Hulija dolazi u sobu od Efsun i pokusa je udaviti jastukom ali nije ni gledala ko je pod jorganom,.. – See more at: http://bh-vjesnik.blogspot.rs/2016/02/taj-zivot-je-moj-nove-epizode.html#sthash.iYhWVwXQ.dpuf

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara