facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 53

Hulija davi vlastito dijete i nakon sto Efsun udje u sobu pita Huliju sta radi,. je li normalna. Efsun zove oca i pita je Mehmet sta joj je a ona kaze da je Hulija pokusala udaviti Muge. Mehmet pita Huliju sta je to napravila a Hulija kaze da je mislila da je Efsun. Muge je ocajna i priznaje ocu da je htjela majka ubiti a Arda grli Muge i kaze jojd a se ne plasi. Mehmet kaze Huliji ukoliko jos jednom pokusa ubiti njenu kcerku da ga nikad vise nece vidjeti. Bahar sanja majku i Ates je tjesi jer vidi da joj je tesko zbog majke. Nakon svega Mehmet obecava Efsuninoj tetki da ce se on brinuti za Efsun. Efsun odlazi kod Ismaila i on prekida sve kontakte s njom, kaze joj da je medju njima gotovo. Muge je sa Berkom i sve mu isprica. Dolazi Arda koji je ljut jer opet vidi skupa Muge i Berka te ga uhvati za kosulju ali mu Berk kaze da ih nikada nece razdvojiti. Mehmet i Hasret su pored mora i on od nje trazi da se uda za njega nakon sto sve to prodje jer su dosta vremena izgubili. Nakon te veceri oni ostaju skupa i zavrse skupa. Arda je pretucen. Arda sumnja na Berka da je on naredio da ga pretuku. Fulija je trudna i nakon sto joj bude lose odlazi doktoru i nakon toga javljaju Mehmetu da dodje te saznaje tu da Fulija nosi blizance. Hasret je pored Mehmeta i sokirana je nakon sinosnje noci koju je provela sa Mehmetom i nakon sto joj je rekao da je zeli ozeniti.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,