facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 53

Hulija davi vlastito dijete i nakon sto Efsun udje u sobu pita Huliju sta radi,. je li normalna. Efsun zove oca i pita je Mehmet sta joj je a ona kaze da je Hulija pokusala udaviti Muge. Mehmet pita Huliju sta je to napravila a Hulija kaze da je mislila da je Efsun. Muge je ocajna i priznaje ocu da je htjela majka ubiti a Arda grli Muge i kaze jojd a se ne plasi. Mehmet kaze Huliji ukoliko jos jednom pokusa ubiti njenu kcerku da ga nikad vise nece vidjeti. Bahar sanja majku i Ates je tjesi jer vidi da joj je tesko zbog majke. Nakon svega Mehmet obecava Efsuninoj tetki da ce se on brinuti za Efsun. Efsun odlazi kod Ismaila i on prekida sve kontakte s njom, kaze joj da je medju njima gotovo. Muge je sa Berkom i sve mu isprica. Dolazi Arda koji je ljut jer opet vidi skupa Muge i Berka te ga uhvati za kosulju ali mu Berk kaze da ih nikada nece razdvojiti. Mehmet i Hasret su pored mora i on od nje trazi da se uda za njega nakon sto sve to prodje jer su dosta vremena izgubili. Nakon te veceri oni ostaju skupa i zavrse skupa. Arda je pretucen. Arda sumnja na Berka da je on naredio da ga pretuku. Fulija je trudna i nakon sto joj bude lose odlazi doktoru i nakon toga javljaju Mehmetu da dodje te saznaje tu da Fulija nosi blizance. Hasret je pored Mehmeta i sokirana je nakon sinosnje noci koju je provela sa Mehmetom i nakon sto joj je rekao da je zeli ozeniti.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara