facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 55

Doktori kazu Mehmetu da su Efsunina pluca u jako losem stanju te da moraju biti spremni na sve. Bahar dolazi. Ismail place. Efsun doktori ozivljavaju i u tome stize Bahar koja cuje kako doktori kazu da su izgubili pacijenta. Bahar kaze ne, ne mozes Efsun umrijeti..Efsun je bila vec napustila sve, doktori su se pomirili da su je izgubili ali nakon sto Bahar dodje i zagrli je i kaze da je ne moze napustiti Efsun ponovo prodise. Svi su sretni. Hulija kaze Bejzi da suti da ne govori nista Fuliji. Salih takodjer dolazi u bolnicu. Bahar se svi zahvaljuju ali Ilijasa ne grli Bahar, ljuta je na njega te mu to tesko pada. Efsun se oporavila. Mehmet zbog Efsun tjera Huliju iz kuce. Hulija ponovo puni glavu Fuliji za to kako ona gubi kako je njen brat ne voli jer je izabrao Fuliju ali ce i nju izbaciti iz kuce nakon sto se djeca rode. Efsun se svako malo hvata za stomak boli je i pije tablete. Sad je stalno sa sestrom Bahar iako se nije promijenila. Ates i Ismail su postali dobri prijatelji. Berk je usao u kucu Atahanovih i nesto ukrao.Huliju je brat izbacio i ona je sad sama u drugoj kuci s Fulijom te zeli Bejzu da dodje da joj pomaze. Mehmet odlazi da se vidi sa Fulijom i kaze joj da se zeli razvesti i da to  okoncaju vec jednom ali Fulija kaze da ne zeli to uraditi zbog djece. Mehmet saznaje da Efsun jako boluje zbog bubrega te da postoji velika sansa da joj otkazu oba bubrega.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,