facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 55

Doktori kazu Mehmetu da su Efsunina pluca u jako losem stanju te da moraju biti spremni na sve. Bahar dolazi. Ismail place. Efsun doktori ozivljavaju i u tome stize Bahar koja cuje kako doktori kazu da su izgubili pacijenta. Bahar kaze ne, ne mozes Efsun umrijeti..Efsun je bila vec napustila sve, doktori su se pomirili da su je izgubili ali nakon sto Bahar dodje i zagrli je i kaze da je ne moze napustiti Efsun ponovo prodise. Svi su sretni. Hulija kaze Bejzi da suti da ne govori nista Fuliji. Salih takodjer dolazi u bolnicu. Bahar se svi zahvaljuju ali Ilijasa ne grli Bahar, ljuta je na njega te mu to tesko pada. Efsun se oporavila. Mehmet zbog Efsun tjera Huliju iz kuce. Hulija ponovo puni glavu Fuliji za to kako ona gubi kako je njen brat ne voli jer je izabrao Fuliju ali ce i nju izbaciti iz kuce nakon sto se djeca rode. Efsun se svako malo hvata za stomak boli je i pije tablete. Sad je stalno sa sestrom Bahar iako se nije promijenila. Ates i Ismail su postali dobri prijatelji. Berk je usao u kucu Atahanovih i nesto ukrao.Huliju je brat izbacio i ona je sad sama u drugoj kuci s Fulijom te zeli Bejzu da dodje da joj pomaze. Mehmet odlazi da se vidi sa Fulijom i kaze joj da se zeli razvesti i da to  okoncaju vec jednom ali Fulija kaze da ne zeli to uraditi zbog djece. Mehmet saznaje da Efsun jako boluje zbog bubrega te da postoji velika sansa da joj otkazu oba bubrega.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara