facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 56

Nakon sto doktor kaze Mehmetu da postoji velika sansa da joj otkazu oba bubrega Mehmet kaze doktoru da uradi sve sto treba samo da bude u redu njegova kcerka. Dok se Efsun igra sa Bahar i ostalima na odmoru javljaju joj da mora odmah u bolnicu jer je stanje jako lose ali Efsun saznaje da ukoliko se rezultati pokazu da su losi morat ce uzeti od svih clanova porodice krv da joj daju ukoliko se podudara. Efsun ej sad zabrinuta hem zbog svoje bolesti hem zbog otkrica da ce svi saznati da nije kcerka Mehmetova. Doktori kazu da je jedino rjesenje da se uradi transplantacija bubrega ukoliko misle da Efsun dalje zivi, bez te operacije nece prezivjeti. Efsun zapravo ne zna da je toliko bolesna, samo misli da je onako boli. Efsun samo sto dodje kuci odmah joj ponovo pozli zbog majcinih stvari koje je vidjela te je ponovo vode u bolnicu. Dok Efsun umire, covjek kojega su nasli za transplantaciju je nestao. Zapravo ga je Hulija sprijecila da im ode.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,