facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 57

Hulija odlazi da se nadje sa bratom i kaze mu da zeli do njega da joj prepise svo bogastvo na nju i da ce onda dovesti tog covjeka koji zeli dati bubreg Efsun. Jedino tako ce ga dovesti. Mehmet je ocajan i kaze joj da ona jedino misli na bogastvo ali mu Hulija kaze da misli na njega i da je sigurna da nakon sto on ostane bez pare onda ce mu svi okrenuti ledja. Sigurna je da su svi pored njega zbog novca. Hulija kaze Ardi da ode u hotel i dovede covjeka u bolnicu i ona ce uzeti svo bogastvo njennog brata jer je svjesna toga da je Efsun zaslijepila Mehmeta. Ahmet jecovjek koji treba da da bubreg i on se cuje sa Ajdzal nekom zenom koja ga savjetuje da od Atahanovih uzme sto vise novca. Mehmet prepisuje svo bogastvo na Huliju. Ah,et trazi sad milion dolara za bubreg. Ucjenjuje Huliju. Bahar i Ates su se razdvojili jer ATes zeli da odu u Svajcarsku a Bahar ne zeli ic od sestre koja je bolesna. Ates i Bahar na kraju pricaju i dogovore se da ne mogu jedno bez drugoga. Hulija je sanjala majku i vidi je kako je doziva na krovu kuce te se popela na ivicu. Efsunina tetka je prati i zeljela je gurnuti ali dok je dodirnula Hulija padne ispred nje te je pita sta radi a ona joj kaze da je pokusala spasiti.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara