facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 57

Hulija odlazi da se nadje sa bratom i kaze mu da zeli do njega da joj prepise svo bogastvo na nju i da ce onda dovesti tog covjeka koji zeli dati bubreg Efsun. Jedino tako ce ga dovesti. Mehmet je ocajan i kaze joj da ona jedino misli na bogastvo ali mu Hulija kaze da misli na njega i da je sigurna da nakon sto on ostane bez pare onda ce mu svi okrenuti ledja. Sigurna je da su svi pored njega zbog novca. Hulija kaze Ardi da ode u hotel i dovede covjeka u bolnicu i ona ce uzeti svo bogastvo njennog brata jer je svjesna toga da je Efsun zaslijepila Mehmeta. Ahmet jecovjek koji treba da da bubreg i on se cuje sa Ajdzal nekom zenom koja ga savjetuje da od Atahanovih uzme sto vise novca. Mehmet prepisuje svo bogastvo na Huliju. Ah,et trazi sad milion dolara za bubreg. Ucjenjuje Huliju. Bahar i Ates su se razdvojili jer ATes zeli da odu u Svajcarsku a Bahar ne zeli ic od sestre koja je bolesna. Ates i Bahar na kraju pricaju i dogovore se da ne mogu jedno bez drugoga. Hulija je sanjala majku i vidi je kako je doziva na krovu kuce te se popela na ivicu. Efsunina tetka je prati i zeljela je gurnuti ali dok je dodirnula Hulija padne ispred nje te je pita sta radi a ona joj kaze da je pokusala spasiti.
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,