facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 58

Hulija kaze sinu koji je dotrcao nakon sto je Hulija vrisnula da je htjel Sultan gurnuti ali joj niko ne vjeruje. Efsun nazove tetka Sultan i kaze da je zatocena u konaku i da joj dodje pomoci. Arda zove Mehmeta i trazi od njega da dodje da mu majka nije nimalo dobro ali Mehmet odbija ne zeli doci. Fulija nazove Mehmeta i kaze mu da je Hulija pokusala da skoci sa terase. Sad se zakljucala u sobu. Muge je ljuta n Ardu ne zeli pricati s njim. Efsun je sada dobro. Arda saznaje da je Mehmet pokrenuo parnicu da preuzme svo bogastvo koje je prepisao Huliji. Bahar i ATes su posvadjani ne zeli Bahar da ga cuje. Bahar je pomislila da je Ates zelio da ode u Svajcarsku bez nje jer je vidjela jednu kartu ali ATes nije zelio da je napusti nikada ali ne da da joj objasni. Ates zove Ismaila i sve mu to isprica. Efsun i Bahar napadnu neki manijaci i ATes se igrom slucaja tu nadje te ih pokusa spasiti ali njega namlate razbojnici koji su bili pored tog manijaka. Bahar je sokirana kada vidi u kakvom je stanju ATes. Sakine nazove Mehmeta na telefon i kaze mu gdje se nalazi tijelo Jusufa. Mehmet se nije javio na telefon ali je ona uspjela reci sta je htjela samo Mehmet treba da podigne slusalicu i preslusa poruku.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,