facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 58

Hulija kaze sinu koji je dotrcao nakon sto je Hulija vrisnula da je htjel Sultan gurnuti ali joj niko ne vjeruje. Efsun nazove tetka Sultan i kaze da je zatocena u konaku i da joj dodje pomoci. Arda zove Mehmeta i trazi od njega da dodje da mu majka nije nimalo dobro ali Mehmet odbija ne zeli doci. Fulija nazove Mehmeta i kaze mu da je Hulija pokusala da skoci sa terase. Sad se zakljucala u sobu. Muge je ljuta n Ardu ne zeli pricati s njim. Efsun je sada dobro. Arda saznaje da je Mehmet pokrenuo parnicu da preuzme svo bogastvo koje je prepisao Huliji. Bahar i ATes su posvadjani ne zeli Bahar da ga cuje. Bahar je pomislila da je Ates zelio da ode u Svajcarsku bez nje jer je vidjela jednu kartu ali ATes nije zelio da je napusti nikada ali ne da da joj objasni. Ates zove Ismaila i sve mu to isprica. Efsun i Bahar napadnu neki manijaci i ATes se igrom slucaja tu nadje te ih pokusa spasiti ali njega namlate razbojnici koji su bili pored tog manijaka. Bahar je sokirana kada vidi u kakvom je stanju ATes. Sakine nazove Mehmeta na telefon i kaze mu gdje se nalazi tijelo Jusufa. Mehmet se nije javio na telefon ali je ona uspjela reci sta je htjela samo Mehmet treba da podigne slusalicu i preslusa poruku.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara