facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 59

Arda saznaje da je Mehmet pozvao na sud zbog imanja i ljut je zbog toga. Odlazi do Mehmeta i kaze mu da mu nije stalo do njega i majke. Efsun i Bahar nazovu Ismaila da dodje da je Ates jako lose. Efsun i Muge odlaze sa Ismailom kuci a sa Atesom ostaje Bahar koja ga nije mogla ostaviti u tom stanju. Ates i Bahar napokon porazgovaraju nakon svega sto se desilo i onda se pomire. Sakine dolazi kuci i kaze svima, Mudzeli i Efsun sta je uradila da je rekla Mehmetu gdje se nalazi Jusufovo tijelo. Fikret zeli da ozeni Guleser. Hulija i Arda preslusaju poruku gdje se nalazi tijelo Jusufa. Arda sumnja da je Mehmet zakopao Jusufa te snimi snimak na cd. Hulija mu kaze da ne smije reci niti odnijeto policiji taj snimak jer Mehmet to nije uradio to je neko drugi ko im smjesta. Efsun kaze SUltan i Mudzeli da odu i prenesu les inace ce se sve saznati. Hajretin i Hulija kopaju u dvoristu kako bi nasli tijelo. Hulija kopa po basti da pronadje tijelo. Hulija ne moze nista pronaci. Nalazi je brat kako kopa rukama.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,