facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 61

Efsun kaze sudiji da je ubila Jusufa Nuran Demirdzi a ne Mehmet Emir. Svi su bez rijeci. Efsun isprica kako je deda Jusuf dao na usvajanje kod Nuran i Ilijasa kada je bila tek rodjena. Zbog straha da je ne izgubi Nuran je bila primorana da ubije Jusufa sto je i uradila. Efsun sudac naravno dat ce kaznu zbog prikrivanja dogadjaja. Mehmet je oslobodjen. Ates pita Ilijasa da li je on znao za to a njegova sestra kaze da nije.. Hasret i dalje sama sjedi u sudici. Hulija nabraja Efsun kaze joj kako je mogla da suti svo ovo vrijeme i kako je svima govorila da Efsun nesto mulja sa Nuran ali da je niko nije slusao niti joj vjerovao. Arda kaze da od sada Mehmet nece uci u holding niti u tu kucu a da ce ons ve preuzeti. Ates dovodi Bahar na mjesto gdje im je izgorila kuca i daje joj pismo koje je Nuran slala Jusufu i njenu sliku kada je Bahar krenula u drugi razred te iako nakon svega toga sto je Bahar procitala i vidjela nije vjerovala, Ates joj na kraju daje dnk test koji pokazuje da je kcerka Mehmeta ona, Bahar. Bahar je bez rijeci, sva u soku

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara