facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 62

Bahar kaze Atesu da je nemoguce da joj to nebi mogli napraviti, niti njena majka niti otac kao ni Efsun. Bahar sva uplakana grli ATesa govoreci mu da joj to nebi mogli uraditi definitivno. Povodom Mehmetovog oslobadjanja prave zabavu. Dok su svi na zabavi i provode se Ates i Bahar dolaze i to Bahar sva uplakana i izbezumljena. Ates pita Bahar je li dobro a ona mu kaze da mora na vazduh. Dok se svi vesele i gledaju vatromet,. Ates i Bahar stizu. Ates kaze Mehmetu da je zapravo njegova rodjena kcerka Bahaar a ne Efsun te da su sviju lagali Ilijas i Nuran kao i Efsun koja je sve to znala te mu daje dnk test. Svi su u soku nakon saznanja istine. Mehmet i Hasret su nakon sto su se uvjerili u sve dolaze do Bahar kao njeni pravi roditelji te placuci gledaju jedni u druge. Efsun i njene tetke ostaju bez iceg kao i Ilijas koji je odlucio da sebi oduzme zivot vjesanjem. Ilijas se objesi a Bahar dolazi i ugleda ga kako visi..

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,