facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 64

Bahar i Efsun pricaju i Efsun joj pokusava da sebe opravda govoreci da zna kako je pogrijesila prema njoj, povrijedila je i da zna da joj nece oprostiti ali da se desilo i gotovo. Efsun kaze Bahar kako zna da je sad ocekuje jos teze vrijeme i sve ali da se mnogo kaje jer joj je unistila zivot. Na sve te Efsunine rijeci Bahar joj kaze da je ona tuzila policija dolazipo nju. Efsun je bez rijeci. Efsun odvodi policija. Hulija odlazi da isprati Efsun u zatvor. Dolazi i Efsunina tetka koja je ocajna. Efsunina tetka moli Bahar da povuce tuzbu. Efsun je u zatvoru i sjedi samo na krevetu. Vec su pocele zatvorenice da driblaju Efsun. Traze od nje da ocisti cijelu celiju. Mehmet odlazi sa Hasret kod Bahar i kaze joj da idu, Bahar ne zeli da krene a Mehmet joj kaze da ce je na silu odvesti ukoliko ne krene. Mehmet kaze Bahar da idu u kucu u koju ima pravo da bude. Bahar kaze da se mnogo boji jer koga god je voljela otisao je i nakon toga je Hasret pokusa uzeti za ruku te je Bahar gurne i Hasret padne. Efsun su dobro pretukli u zatvoru jos joj cak jedna od zatvorenica noz stavlja ispod vrata.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara