facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 64

Bahar i Efsun pricaju i Efsun joj pokusava da sebe opravda govoreci da zna kako je pogrijesila prema njoj, povrijedila je i da zna da joj nece oprostiti ali da se desilo i gotovo. Efsun kaze Bahar kako zna da je sad ocekuje jos teze vrijeme i sve ali da se mnogo kaje jer joj je unistila zivot. Na sve te Efsunine rijeci Bahar joj kaze da je ona tuzila policija dolazipo nju. Efsun je bez rijeci. Efsun odvodi policija. Hulija odlazi da isprati Efsun u zatvor. Dolazi i Efsunina tetka koja je ocajna. Efsunina tetka moli Bahar da povuce tuzbu. Efsun je u zatvoru i sjedi samo na krevetu. Vec su pocele zatvorenice da driblaju Efsun. Traze od nje da ocisti cijelu celiju. Mehmet odlazi sa Hasret kod Bahar i kaze joj da idu, Bahar ne zeli da krene a Mehmet joj kaze da ce je na silu odvesti ukoliko ne krene. Mehmet kaze Bahar da idu u kucu u koju ima pravo da bude. Bahar kaze da se mnogo boji jer koga god je voljela otisao je i nakon toga je Hasret pokusa uzeti za ruku te je Bahar gurne i Hasret padne. Efsun su dobro pretukli u zatvoru jos joj cak jedna od zatvorenica noz stavlja ispod vrata.
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,