facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 65

Jedna od zatvorenica osijece svu kosu Efsun te joj je nakon sto osjece stavlja u usta. Arda zeli da prica sa Bahar. Bahar se izvinjava majci sto je gurnula. Nakon toga odlazi,. Zatvorenice namjeste Efsun kao da je ona sama sebi sve to uradila. Hasret i Mehmet se pitaju gdje li je otisla Bahar. Bahar se ljuti na Atesa sto je krio od nje sve to. Bahar se odlucila da prica sa Hasret i kaze joj Hasret da je Ates mnogo voli i da je zelio da joj sve to kaze ali da ga je ona sprijecila u tome jer je tada bila u problemima pa se bojala da joj ne naskodi jos vise. Nakon toga Ates i Bahar se pomire. Hasret sebi kupuje kucu i Mehmet je s njom ide da je pogleda. Ilijas je nepokretan u kolicima je. Efsun je pobjegla iz zatvora i doalzi pred Baharinu kucu. Kada je Bahar vidi sokira se.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,