facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 67

Hasret je presla u novu kcuu i spremila je jednu sobu i za Bahar. Bahar je dosla kod majke i legla u svoj krevet placuci, Haasret place takodjer i zahvaljuje joj se sto je dosla. Ardi je Efsun grebala auto i imala je mnoge planove kako da se osveti. Arda je na kraju pronalazi ali ima sa njom jedan covjek kojem je platila da je prati i pomaze joj. Arda na kraju ubije tog covjeka ali je problem u tome sto je i Efsun tu pored njega. Ajhan, covjek kojeg je ARda ubio ostaje lezati na zemlji a dolaze Salih i Efsunina tetka koji vide da je mrtav. Sada Efsun i Arda imaju tajnu koju moraju kriti i koja ih sada veze. Bahar se pomirila sa majkom i sad zive zajedno. Odlaze cak da kupuju odjecu skupa. Ates i Bahar odlaze u diskoteku. Mehmet kaze Ardi da ce on od sada upravljati jednim holdingom.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,