facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 68

Sada je Arda u losoj situaciji jer Salih i Efsunina tetka traze od njega da ozeni Efsun kako bi sutili po pitanju ubistva. Efsun kaze da ako zeli da nastavi sa svojim zivotom tako kako je poceo da mora staviti njoj prsten na ruku. Arda kaze da mu kazu da se sale i da je niakd ni u ludilu nebi ozenio. Arda se napio. Hulija mu kaze da ce uskoro biti jedini vlasnik ove firme a on se tako ponasa. Dok Arda krije Efsun u svojoj kcui dolazi mu majka u pola noci i kuca na vrata te on krije Efsun govoreci joj sta radi tu u to doba noci. Zejneb dobije poruku da je Arda u Parizu sa svojom djevojkom i pocne plakati. Arda kaze Zejneb da zaboravi na njega jer je onnikakav covjek nije je vrijedan. Bahar se zaposljava u holdingu i Mehmet je stavlja na celo sektora. Mehmet joj pokazuje kancelariju njenu ona mu se zahvaljuje. Bahar je prihvatila i Mehmeta kao oca. Kada Bahar dodje kod Doruka i da mu poklon, Doruk baca poklon i kaze Bahar da se zbog nje njegov otac ne zeli ozeniti njegovom mamom. Bahar je bez rijeci. ARda je zakopao covjeka kojeg je ubio. Mehmeta nazove Bahar da dodje da se vidi s njim. Bahar prica sa ocem i kaze mu da je Doruk ne zeli, da je vdii kao prepreku iozmedju njegovih roditelja. Bahar kaze da zeli da se izdvoji da Doruk odrasta uz roditelje. Kaze da Atesa ne moze da odvoji od svog djeteta nece mu dozvoliti da odrasta kao ona. Bahar je nazvala Mehmeta ocem. Bahar placuci kaze ocu da je jako usamljena te se tu i zagrle. Arda dolazi do Ismaila u policiju da mu nesto kaze. Efsun je takodjer tu jer je dosla prijaviti da joj je ukraden telefon. Efsun pita Ardu sta radi tu a on joj kaze da je sve gotovo sve ce reci Ismailu.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara