facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 69

Arda dolazi do Ismaila u policiju da mu nesto kaze. Efsun je takodjer tu jer je dosla prijaviti da joj je ukraden telefon. Efsun pita Ardu sta radi tu a on joj kaze da je sve gotovo sve ce reci Ismailu. Salih prilazi Ardi i pita ga ma sta to on namjerava. Ates saznaje da je Bahar dolazila kod Arzu ali da je Doruk rekao da je ne zeli vidjeti. Arda je bio primoran da ozeni Efsun, sada su vjencani.Hulija se pomirila sa Muge. Ates nazove Mehmeda i saznaje da je Bahar kod njega. Ates dolazi da prica sa Bahar. Ates se izvinjava Bahar za Doruka i kaze joj da je on mali ali ona kaze da bez obzira na to sve ne zeli da ga razdvaja od njega. Efsun dobije pismo od jedne zatvorenice koja je pretukla, Bahar preuzima prezime od Efsun, sad je Atahan. Hulija saznaje sta je Arda napravio. Ates se pokusava domoci Bahar i njene ljubavi ali Bahar je ustrajna da ostavi ATesa zbog njegovog sina. Hulija se sad bori sa Ardom i njegovim problemom. Hulija zeli da Arda ozeni Zejneb ali joj Arda kaze da vise nema Zejneb. Kakve je planove Efsun sad skovala Hulija kao i Bahar i Mehmet nisu ni svjesni. Bahar vidi u novinama sliku Atesa, Doruka i Arzu. Konferencija je Atahanovih i tu Mehmet potpisuje za Ardu papire.Zele daArda bude sada glavni u odboru. vi potpisuju. Hulija je sretna. Arda na konferenciji kaze da se ozenio. Mehmet trci za Ardom i Hulija takodjer pitajuci Ardu koga je ozenio. Efsun pred svim novinarima prilazi i kaze da je ona njegova Ardina zena. Svi su u soku…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara