facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 70

Kada svi ugledaju Efsun kako prilazi Ardi sokiraju se. Niko ne moze da vjeruje da je Arda ozenio Efsun. Efsun izvlaci jos dodatno zivce Huliji koja samo govori da je nemoguce da je ona zena Arde, da je tu neka greska. Efsun izjavljuje novinarima kako ne moze sutjeti i ne reci koliko je zaljubljena u Ardu te pokazuje vjencani list. Hulija moli Ardu da kaze da nije istina da je Efsun njegova zena. Mehmet je sokiran takodjer. Bahar im prilazi i vidi i sazna da je Efsun sada Ardina zena. Mehmet trazi opravdanje od Arde da mu kaze sto je ozenio Efsun. Zejneb nakon sto je njena majka saznala da su Arda i ona bili u stanu skupa odlaze do doktora da vide je li trudna. Hulija je ocajna i prijeti Efsun da ce je ubiti. Huliji pokaze Arda snimak da vidi kako je ubio covjeka te da je zbog toga morao ozeniti Efsun. Sada je i Efsun u istoj kuci sa svima. Hulija kaze Ardi da je ne dira. Ilijas se oprasta sa Efsun i pada iz kolica kada ona ode. Svi se u kuci svadjaju sa Efsun. Nakon svega je Mehmetu pozlilo i u bolnici je i doktor kaze da postoji veliki rizik od srcanog. Zejneb nakon svega odlazi u more u vodu. Za njom trci Dzemal koji je vidio da se gusi u vodi. Ilijas baca pare Sultan a ona ga gleda. Bahar pita Ardu da li je sada zadovoljan situacijom kada je i njegov ujak na samrti…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara