facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 74

Bahar ostaje uplakana dok joj Ates mase iz voza kao i Doruk mali. Sultan kaze Efsun da se ne brine. Bahar sjedi na pruzi i govori da ne moze vjerovati da je otisao. Masinovodja kaze Bahar da ustane da ne sjedi tu prehladit ce se ali ona ne reaguje. Bahar nazove oca da dodje i razgovaraju, ona mu kaze da je Ates ipak otisao. Efsun odlazi do policije i sjeca se kad je ona ulazila u zatvor. Odlazi u posjetu Hajrije. Bahar je nakon sto je otisla sa stanice otisla svojoj kuci i gledajuci slike zaspala i slucajno je svijeca koja je gorjela pala na sliku i kuca joj se zapalila dok je ona spavala a dolazi Efsun koja je spasava. Mehmet kaze Bahar da su se Arzu i Ates odlucili vjencati.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,